Sinds eind jaren '90 is de merknaam “Goudland” in het bezit van Buts Meulepas B.V.

Na jarenlange verkoop van producten zoals de BM-Sleepvoetbemester, BM-hoogkipbak, BM-uithaaldoseerbak en de BM-cultivator is er voor gekozen om de producten geheel door te ontwikkelen onder de naam “Goudland”, een van oudsher bekende Nederlandse machinefabrikant ooit begonnen met het produceren van schijveneggen en ploegen in Echt, Limburg. Na een overname door Piet Zweegers is de merknaam voor een periode in het bezit geweest van de fabriek in Geldrop waar ook jaren de populaire PZ Strela hooimachines werden geproduceerd.

Inmiddels is de firma PZ Strela failliet verklaard en uit dit faillissement heeft Buts Meulepas B.V. de merknaam “Goudland” overgenomen. Onder dit merk worden nu al 20 jaar lang kwaliteitsmachines geleverd door geheel Nederland.

Waar staan wij voor:

Buts Meulepas B.V. staat al jarenlang bekend als de specialist in land- en tuinbouwmachines en in onze beleving is er voor ieder bedrijf een andere situatie die vraagt naar verschillende manieren van aanpak. Wij willen dit ondersteunen door onze klanten maatwerk machines te leveren, met daarbij een zo simpel en degelijk mogelijke constructie die vooral op het gebied van onderhoud en afstellingen het de klant zo makkelijk mogelijk maakt.

Wat leveren wij voor u:

De “Goudland” machinelijn levert naast een complete lijn aan werktuigen ook altijd een passende maatwerk oplossing voor uw probleem. Van verschillende type beitels tot volledig op maat ontworpen machines. Waarbij uw visie en ons advies samen komen tot de voor u best passende machine.